diumenge, 15 de gener del 2012

El fred no fa disminuir l'èxit de la Fira del Camí Ral

Un fred gèlid va acompanyar al llarg de tot el dia als firaires participants en la Fira del Camí Ral que, com ja és tradicional, es celebra a principis d'any a Vilanova del Camí. En la 14ª edició, al llarg de diumenge 15 de Gener, es van dur a terme a la població diverses activitats en el marc de la fira, ambientada, com sempre, en l'època medieval. 

Després de l'estrena dissabte dia 14 de l'espectacle 'Diagnòstic: Hamlet', diumenge van ser molts els qui van matinar per participar en una de les dues sortides organitzades. La primera, que sortia a les 8 del matí, era una caminada fins al Turó de la Guàrdia. L'altra, era la 26ª edició de la Pujada als dipòsits, una cursa amb diferents categories que sortia a les 10 del matí de la Plaça Extremadura i que anava fins al Dipòsit de Ca l'Aromir. 

Altres van preferir fer una visita a la fira, oberta des de les 9 del matí. A aquesta hora l'afluència de visitants era menor: a partir de les 11 del matí era complicat caminar pel Carrer Major a causa de la gent que hi havia.
Aquest any hi havia més parades que mai: des de parades d'embotits, formatges i olives fins a bijuteria artesana, passant per les típiques parades de la XI Mostra nacional d'Arts i Oficis. S'hi podia veure l'elaboració d'espelmes o de paper, la fosa de metalls o al bufador de vidre.





A llarg del dia hi van haver altres activitats, com ara passejades en ruc per als més petits per la plaça de l'Esglèsia, una tòmbola amb beneficis per a Càrites o una cercavila dels Diables Cabrons de Vilanova, a la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada