divendres, 9 de desembre del 2011

Èxit inesperat de la Fira nadalenca de Vilanova del Camí

La 4a edició de la Fira de Nadal de Vilanova del Camí començava el cap de setmana passat sense grans esperances per part dels comerciants que hi tenien un stand. Les ventes van ser bastant fluixes dissabte al matí però la cosa es va començar a animar a partir de dissabte al vespre. L'èxit va acabar de consolidar-se diumenge, sobretot a partir del migdia, i, finalment, la previsió de ventes s'ha vist superada. Així doncs, podem parlar d'un èxit inesperat d'aquesta edició.

Una de les parades de la fira.


Divuit comerciants han mostrat els seus productes en petits stands a la sala polivalent de Can Papasseit, en una nova edició de la fira nadalenca, organitzada per l'ACI (Associació de Comerç i Indústria de Vilanova del Camí). S'hi podien trobar des de productes d'informàtica i videojocs, a la parada de la botiga APP Informàtica, fins a coses típicament nadalenques, com a la de Cal Rubio.

Paradeta de Cal Rubio.


Potser un dels motius de l'augment d'afluència de diumenge van ser les actuacions: els Cabrons de Vilanova van fer una cercavila de diables i el grup de percussió moltaXamba Camp del Rei també va organitzar un espectacle.

Els més petits de la casa també tenien un lloc a la Fira, ja que es va organitzar un concurs de dibuixos infantils. A més a més, també van rebre la visita del patge Facic, tant dissabte com diumenge.
D'altra banda, aquest any es va sortejar, entre els visitants de la fira, una tablet i tres xecs de 100€. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada