dissabte, 26 de novembre del 2011

El Rec.04 Experimental Stores aconsegueix un gran èxit a Igualada

El barri del Rec d'Igualada s'ha transformat de nou per ser, durant tres dies, referent de moda i disseny. Antigues fàbriques i adoberies es converteixen efímerament en pop-up stores de 25 dissenyadors i marques, com Sita Murt, Diesel, Desigual o Custo Barcelona que ofereixen els seus productes a preus radicals, amb descomptes de fins el 80%. La present edició d'aquest innovador centre de moda ha sigut, com en edicions passades, un gran èxit, amb visites d'arreu de Catalunya.



Del 17 al 19 de novembre el barri del Rec d'Igualada va tornar a omplir-se, en la que ja és la cinquena edició del Rec Experimental Stores. Es va muntar un nou circuit de stores situades en llocs que van des de fàbriques del segle passat que van ser tancades fa tot just uns anys fins a adoberies del s. XVIII, amb un objectiu doble: mostrar els racons ocults d'aquest barri amb tanta història i vendre els stocs de grans dissenyadors i d'altres de menys coneguts, que tenen en el Rec.04 la oportunitat de donar-se a conèixer al gran públic. Sens dubte, una de les botigues més concorregudes va ser la de la marca Desigual.
Store de la marca Desigual.

A més a més de les ventes hi havia diverses activitats organitzades durant el cap de setmana, com ara l'entrega del II Premi Rec.0, que busca donar a dissenyadors joves, la majoria encara estudiants,  la oportunitat de donar-se a conèixer i la possibilitat de treballar amb alguna marca ja consolidada. El premi oficial del concurs consisteix en una beca de treball de tres mesos per treballar amb algun gran dissenyador; en aquesta edició la premiada va ser Clàudia Cases, que farà pràctiques amb Totón Comella, de TCN. El premi popular, que decideixen els participant al Facebook del Rec.04, va ser otorgat a Laia Cerdà, de l'Escola Esdi.

També hi van haver visites guiades al Museu de la Pell i el Museu Cal Granotes durant tot el cap de setmana, així com actuacions musicals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada