dijous, 13 d’octubre del 2011

16a Fira del Comerç i la Indústria de Vilanova del Camí


Els dies 7, 8 i 9 d'octubre es va celebrar a Vilanova del Camí la 16ª edició de la Fira del Comerç i la Indústria que, igual que la que va tenir lloc a Igualada fa dues setmanes, té com a objectiu facilitar la promoció de les activitats i serveis portats a terme pels comercials i industrials vilanovins.

Entre els stands que s'hi podien trobar n'hi havien de botigues, com la Ferreteria Montserrat, Pla-Pol o APP Informàtica; així com d'entitats com l'Associació Juvenil Colla de Diables, la Unió Esportiva San Roque o l'Associació Anoia Country.


La fira es va obrir al públic el divendres dia 7, cap a les sis de la tarda i la inauguració va tenir lloc una hora i mitja més tard; un cop acabada, hi va haver un pica pica popular a càrrec de la Unión Cultural Extremeña de l'Anoia.

Aquest any es va recuperar el Sopar de l'Expositor, el mateix divendres a les deu de la nit, que serveix com a punt de trobada entre els expositors de la fira que ho desitgin i en el quan es produeix un enriquidor intercanvi d'opinions i experiències sobre l'activitat econòmica i comercial de la ciutat.

La fira va restar oberta durant tot el dia, tant dissabte com diumenge, i es van dur a terme diverses activitats, algunes dedicades als més petits, que disposaven d'un stand, ''L'Espai del Pingu'', on fer manualitats.  



A més a més de l'exposició de cotxes de fora del recinte firal i dels stands, al llarg del cap de setmana es van dur a terme moltes activitats diferents.

Dissabte, hi va haver un torneig de PES (Playstation 3), un taller de dibuix amb tinta xinesa, una degustació de productes d'Extremadura, una masterclass de sevillanes en directe (organitzada per la Casa de Andalucia Anoia) i una exhibició de country, a càrrec de l'Associació Anoia Country.  


D'entre les activitats que van tenir lloc l'últim dia de fira, diumenge, destaquen la demostració d'Arts Marcials, a càrrec del C.E. Budokan; l'Exhibició Bollywood, organitzada per Sweet India i el Festival de Dansa Infantil, amb els alumnes més petits d'Artístic, espai de dansa, música i teatre.

Masterclass de Bollywood

Exhibició de karate


Amb aquests actes es va donar per finalitzada la present edició de la Fira, que no tornarà a tenir lloc fins d'aquí a un any, per seguir promocionant el comerç i la indústria a Vilanova del Camí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada